VIDEO TUTORIALS

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Favorite

1. Beweeg de muis over of vergroot de foto die je aan je favorieten wilt toevoegen. Klik daarna op de .GA-Create-step1GA-Create-step1.2
  2. Voer je e-mailadres in. Je e-mailadres wordt gebruikt om je favorieten in de toekomst op te halen.GA-Create-step2
  3. Selecteer de favorietenlijst waaraan je deze afbeelding wilt toevoegen. Als je meerdere lijsten hebt gemaakt, verschijnen deze hier.GA-Create-step3
  4. Je foto is nu gemarkeerd als favoriet.
  1. Klik op het -pictogram in de bovenste balk. how-do-access-favs
  2. Voer het e-mailadres in dat je eerder hebt gebruikt om de favorietenlijst aan te maken.
  3. Je moet nu zijn aangemeld bij je bestaande favorietenlijst.

Sharing

1. Klik op de knop Delen in de bovenste menubalk. how-to-share-gallery
  2. Selecteer het social-mediaplatform waarmee je wilt delen.
  3. Er verschijnt een pop-up van je geselecteerde social-mediaplatform. how-to-share-gallery-2
  1. Zoek de afbeelding die je wilt delen.
  2. Beweeg de muis over of vergroot de afbeelding.
  3. Klik op het -pictogram. how-to-share-individualhow-to-share-individual-2
  4. Selecteer het social-mediaplatform waarmee je wilt delen.
  1. Klik op het -pictogram op de bovenste menubalk. how-do-access-favs
  2. Selecteer de knop Delen op de pagina met het favorietenoverzicht. how-to-share-favs
  3. Voer het e-mailadres van je vrienden en een persoonlijk bericht in. Als je in plaats daarvan met je fotograaf wilt delen, selecteer je het vakje "Verzenden naar fotograaf".
  4. Klik op de knop Delen. how-to-share-favs-2
  5. Je kunt de URL voor je favorietenlijst ook kopiƫren en plakken om deze te delen op social media sites. how-to-share-favs-5